5 propuneri de design nordic minimalist

Tendințele ultimilor ani au fost tot mai evidente în direcția designului de tip nordic. Dualitatea dintre alb și negru este întreruptă ocazional de tonuri pastelate, deci discrete, care vin în continuarea liniilor simple ale mobilierului. Înainte de toate piesele sunt gândite a fi funcționale. Componenta estetică nu este neglijată, dar nu este la fel de pregnantă ca în cazul stilurilor ce se evidențiază prin ornamente și sculpturi.

Designul nordic minimalist vine să rezolve nevoi punctuale. Patul este pat, deci este solid și confortabil. Bucătăria este încăpătoare și bine compartimentată. Dar oricând de practic sunt concepute, elementele scandinave se îndreaptă ușor către modern, personalizat. Asta pentru că proprietarii de locuințe nu se regăsesc mereu în colecții standard.

KUMA România  este o companie danezo-română ce propune soluții tailor made (la comandă) pentru mobilier în stil nordic minimalist, ce integrează tehnologie modernă și standarde înalte de producție și fabricație. Compania este una dintre cele care și-au dezvoltat capacitatea de a personaliza spațiile prin producerea de lavoare și blaturi de bucătării cu chiuveta turnată continuu, într-o gamă variată de culori și texturi.

Iată 5 propuneri de design nordic minimalist pe care brandul ni le face.

stil nordic mininalist
Sursă foto: Kuma Romania
stil nordic mininalist
Sursă foto: Kuma Romania
stil nordic mininalist
Sursă foto: Kuma Romania
stil nordic mininalist
Sursă foto: Kuma Romania
stil nordic mininalist
Sursă foto: Kuma Romania

Poate te-ar mai interesa să citești și:

Cum amenajezi o garsonieră în stil scandinav

Turul casei: Un decor curat și luminos în stil scandinav

Decor scandinav în culori de vară


Dacă ți-a plăcut articolul despre amenajări în stil nordic minimalist, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentInvata sa-ti inveti copilul sa fie in siguranta!
Articolul următor#Concurs: Voucher cadou pentru articole de copii de la SMYK
Diana Mihăilă
Happy blogger & Specialist în soluții de organizare (professional organizer) - Scriu despre idei de organizare, activități creative (DIY), sfaturi practice pentru casă și grădină, travel, familie și copii și cam despre orice subiect ce poate fi abordat dintr-o perspectivă utilitară și care cred că ne pot face viața mai ușoară și mai plăcută. În două cuvinte, despre FINE LIVING. Pentru proiecte, comunicate de presă, publicitate și parteneriate media îmi puteți scrie oricând la adresa contact@dianamihaila.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here