Nu trebuie să fie neapărat Ziua Îndrăgostiților sau Dragobetele – cum este cunoscută sărbătoarea în cultura autohtonă – pentru a ne gândi la un decor cu accente roșii. Totuși, aceste momente din an ne stimulează! Așa că am căutat și noi câteva imagini sugestive care să ne inspire și să ne îmbie să integrăm în spațiul în care trăim elemente în culoarea focului.

Nu încărcați decorul cu ornamente roșii pentru a arăta cât de mult vă place nuanța. Succesul stă în abilitatea de a insera piese notabile în ambiente neutre. Sigur că mixtul de tonuri puternice fac un spațiu memorabil, dar combinați-le cu grijă. Iată o paletă de culori pe care o puteți încerca în acest sens.

accente roșii
Sursă foto: Pinterest

Prea îndrăzneață combinația de mai sus? Atunci vopsiți doar un perete în roșu și mai adăugați câteva piese mici în completare.

accente roșii
Sursă foto: Pinterest

Pentru iubitorii de decoruri florale, o combinație cu roz-ciclam, verde și lila  aduce primăvara mai repede în orice casă.

accente roșii
Sursă foto: Pinterest

Nu garantăm că un birou de culoare roșie vă va determina copilul să învețe mai cu spor, dar sigur îi va plăcea să aibă unul în propria cameră. Mai ales dacă el se integrează în povestea întregului decor.

accente roșii
Sursă foto: Pinterest

De la birou la masă de dining nu este decât un pas. Se spune că nuanțele puternice, precum este și roșul, stimulează apetitul. Atunci de ce să nu luăm măsuri în acest sens?

accente roșii
Sursă foto: Pinterest

Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră, dar și să dați like pe Facebook  paginii DIY Bazaar. Selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări” și astfel veți fi informați de fiecare dată când publicăm ceva nou. Pentru mai multe idei de decorare a locuinței vizitați și secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei.


ARTICOLE RECOMANDATE:

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here