Îmi place să scriu despre descoperirile pe care le fac, mai ales de cele din zona de home&deco. E o lume care mă atrage și mă destinde nu doar pentru lucrurile frumoase care o reprezintă, ci pentru că la bază toate articolele de casă te duc către ideea de cămin și de familie. Și pentru mine aceste două aspecte sunt extrem de importante.

De când a venit Alex în viețile noastre mă raportez diferit la multe aspecte. Unul dintre ele este și modul în care un magazin este configurat. Sunt mai tot timpul cu el, în brațe, cu geanta plină cu scutece, mâncare și biberoane peste umăr sau în cărucior și simt nevoia de mai mult spațiu pentru a trece printre rafturi și insule cu produse. Altfel nu le pot admira. Să nu mai zic cum e atunci când întinde mâna să tragă de ceva…

Așa că acolo unde văd culoare largi, obiecte casante puse cât mai sus și produse grupate pe categorie și utilitate, intru negreșit. Asta m-a atras în magazinul Arkka din galeria comercială Feeria, din Băneasa Shopping City.

Magazinul Arkka, iulie 2017
Magazinul Arkka, iulie 2017
Magazinul Arkka, iulie 2017

V-am povestit despre atestarea mea de professional organizer. Un aspect de bază pe care l-am învățat la școală a fost aranjarea lucrurilor în funcție de niște criterii: culoare, mărime, formă, utilitate etc. Eu sunt o persoană care identifică mai ușor obiectele atunci când sunt grupate pe categorii. La Arkka sunt multe rafturi ordonate cromatic fapt ce te ajută enorm atunci când vrei să faci o schimbare rapidă de decor în propria casă.

Magazinul Arkka, iulie 2017
Magazinul Arkka, iulie 2017
Magazinul Arkka, iulie 2017
Magazinul Arkka, iulie 2017
Magazinul Arkka, iulie 2017
Magazinul Arkka, iulie 2017

O parte din produse le găsești și online, dar merită o vizită în magazin unde constant sunt tot felul de promoții, din ce am aflat în timpul vizitei acolo.

Continuu seria căutărilor și descoperirilor și de fiecare dată când găsesc ceva interesant, revin pe blog cu poze și detalii. Până atunci, dacă articolul ți-a plăcut și ți-a fost util, distribuie-l te rog în orice formă dorești.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here