Ce ii dau bebelusului sa manance cand nu suntem acasa

Am scris constant în #JurnalDeProaspataMama despre ce lucruri fac cu Alex, ce îi dau să mănânce, ce produse folosesc pentru îngrijirea lui. În topul brandurilor preferate pe plan alimentar conduce detașat Hipp, asta și pentru că are o gamă extrem de variată de produse pentru copii, ce pot fi folosite încă din primele zile de viață.

În momentul în care scriu acest articol, omul mic are zece luni. Diversificăm deja de cinci luni cu mare succes îndrăznesc a scrie, pentru că nu a refuzat niciun aliment până acum. Ce mănâncă? Tot felul de supe și piureuri făcute în casă, ba din legume, ba din fructe, legume şi fructe proaspete, iaurturi, brânză (iaurt închegat cu zeamă de lămâie), pui, pește, vită, cereale, biscuiți… Toate sunt gătite și combinate conform recomandărilor medicului pediatru. Dar atunci când plecăm afară – și eu plec cu Alex cam peste tot: întâlniri, conferințe, evenimente, cumpărături – evit să iau cu mine mâncăruri ce s-ar putea altera. E un risc pe care nu vreau să mi-l asum. Aici Hipp câștigă puncte importante în familia noastră, pentru că borcanele cu conținut vidat și piureurile din fructe la punguțe termice sunt mai mereu în bagajul bebelușului.

Piureurile de fructe HiPP HiPPiS

O să vorbesc un pic mai mult despre piureurile eco de calitate superioară HiPP HiPPis dintr-un motiv foarte important pentru mine: sunt atât de practice și de ușor de folosit încât Adrian se descurcă de minune când trebuie să îl hrănească pe Alex și nu are la îndemână facilitățile de acasă. Ambalajul de tip squeezing bag îl ajută să dozeze cantitatea fiecărei înghițituri, fără a se păta prea mult pe haine niciunul dintre ei (în destul de multe situații). 🙂

Și ăsta e un lucru mare, credeți-mă! Iată dovada:

Un alt aspect notabil ce ne-a făcut să alegem brandul a fost faptul că HiPP HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire.

HiPP HiPPiS e și pentru adulți

Serios! Nu e o glumă! Însuși producătorul le recomandă adulților. Mă simțeam un pic vinovată când mai furam de la Alex, dar de când am aflat aspectul ăsta, uneori am și eu porția mea. 🙂

Iată care sunt cele mai noi sortimente:

  1. HiPP HiPPiS Piure de fructe – Măr, Pară, Banană (100g) / Maimuţa Matt
  2. HiPP HiPPiS Piure de fructe – Căpşuni – Banană în Măr (100g) / Broasca Frankie
  3. HiPP HiPPiS Piure de fructe – Măr-Piersică cu Fructe de Pădure (100g) / Tigrul Tim
  4. HiPP HiPPiS Piure de fructe – Mar-mango cu piersică (100g) / Ţapul Benjamin

Încă ceva interesant despre ambalaj

Alex e încă mic să observe ambalajele, dar personajele de pe ele – maimuța Matt, broasca Frankei, tigrul Tim și țapul Benjamin – sunt super atractive, iar în curând vor deveni eroi în cărţi de aventuri şi în jocuri pentru copii. Sortimentele HiPP HiPPis au 100 g și sunt disponbile și la ambalaj multipack de patru bucăți, pe care vedetă este zebra Zachary. Piureurile din pachet sunt din pară, banană și kiwi și au tot 100 g.

PS: Acest articol a fost scris la invitația brandului Hipp pe motiv că suntem consumatori constanți. 🙂

Dacă articolul ți-a plăcut și/sau ți-a fost util, distribuie-l te rog și cu prietenii în orice formă dorești.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCateva idei de articole gonflabile pentru strand si plaja
Articolul următorSunt Professional Organizer!!! Sa iti spun ce inseamna!
Diana Mihăilă
Happy blogger & Specialist în soluții de organizare (professional organizer) - Scriu despre idei de organizare, activități creative (DIY), sfaturi practice pentru casă și grădină, travel, familie și copii și cam despre orice subiect ce poate fi abordat dintr-o perspectivă utilitară și care cred că ne pot face viața mai ușoară și mai plăcută. În două cuvinte, despre FINE LIVING. Pentru proiecte, comunicate de presă, publicitate și parteneriate media îmi puteți scrie oricând la adresa contact@dianamihaila.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here