Toată lumea are nevoie de un ceas în casă! Chiar dacă astăzi toți avem telefoanele mobile aproape în permanență la noi, chiar dacă purtăm ceasuri de mână sau ceasuri inteligente, chiar dacă mare parte din zi ne-o petrecem în fața laptopului, care ne afișează automat ora.

Și știți care se spune că este cel mai bun loc în care e recomandat să avem unul? La intrarea / ieșirea din locuință și nu pe noptieră, pentru că pe acela îl oprim și apoi ieșim din cameră, pentru a ne pregăti de plecare. Și nu doar ora la care ne trezim este importantă, ci și modul în care reușim să ne ținem de program pe parcursul unei zile.

Prin urmare, un ceas de perete poate fi un bun cadou de casă nouă. Mai ales că modelele sunt atât de variate și se potrivesc unui număr mare de stiluri de amenajare. Pe watchshop.ro am găsit o gamă diversă de ceasuri cu aspect modern, tradițional sau futurist.

ceas-seiko-qxs002w-129498

ceas-de-perete-casio-wake-up-timer-iq-66-5df-198135

ceas-de-perete-casio-iq-61-8df-188300

Un ceas este la fel de util și la birou, când trebuie să îți programezi întâlnirile și activitatea de peste zi. Iată un model interesant.

ceas-de-perete-casio-iq-62-5df-186898

Ceasurile de perete, aceste ornamente cu utilitate, sunt în mare parte accesibile la preț, fiind destule modele sub 100 de lei bucata. Sunt însă și ceasuri, cu design-uri speciale, care ajung la mult mai mult de atât. Pe watchshop.ro, cel mai scump este aceasta și costă 1.664,99 lei.

ceas-seiko-qxa538k-129501

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here