9.5 C
Bucuresti
luni, decembrie 4, 2017

Sunt fost jurnalist de business, de televiziunea, convertit cu bucurie în blogger. E o alegere făcută cu tot sufletul, care mi-a antrenat foarte mult latura antreprenorială pe care nu credeam că o am pe vremea când lucram într-o redacție.

Scriu despre activități creative, sfaturi practice pentru casă și grădină, tendințe în modă, beauty, travel și design, familie și copii și cam despre orice idee utilă care îmi ajunge la urechi sau îmi trece prin minte și cred eu că ne pot face viața mai ușoară și mai plăcută. În două cuvinte, despre FINE LIVING.

În 2016 am intrat în Top 20 bloggeri în relația cu agențiile, realizat de Revista Biz, direct pe locul 10. N-aș fi visat vreodată.

N-aș fi visat nici că voi avea atâtea colaborări extraordinare. Sper din suflet că nu am omis pe cineva, pentru că din încrederea lor am crescut ca și blogger-antreprenor.

Pentru proiecte, comunicate de presă, publicitate și parteneriate media îmi puteți scrie  oricând la adresa contact@dianamihaila.ro. Voi răspunde negreșit!

Vă mulțumesc că mi-ați vizitat blogul și vă aștept să reveniți! Între timp putem păstra legătura și pe:

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.