Luxul poate îmbrăca nenumărate forme când vine vorba de amenajări interioare. În primul rând vorbim de camere spațioase, cu tavane înalte, ferestre mari și pereți frumos ornamentați. Apoi de mobilier de cea mai bună calitate, de tablouri ce au pe ele semnături celebre, de decorațiuni adesea moștenite din familie și deci extrem de valoroase și ele.

Covoare sunt cel mai probabil țesute manual și acoperă podele din lemn masiv ori din marmură, candelabrele sunt din cel mai pur cristal și au brațe lungi și aurite, ce îmbrățișează tavanul luminând încăperile, iar ramele oglinzilor și cele ale operelor de artă sunt acoperite cu metale prețioase desăvârșind decorul.

În astfel de imobile trăiesc superstaruri internaționale, moștenitori ai unor imperii de milioane și miliarde de dolari, membrii ai caselor regale. Ceea ce pentru noi înseamnă lux și opulență, pentru ei este normalitate. Dacă am fi măcar pentru o zi în locul lor, iată unde am putea locui!

idei pentru casa
Sursă foto: Pinterest
idei pentru casa
Sursă foto: Pinterest
idei pentru casa
Sursă foto: Pinterest
idei pentru casa
Sursă foto: Pinterest
idei pentru casa
Sursă foto: Pinterest

Dacă vreți să vedeți cum arată locuințe ale unor celebrități de talie mondială vizitați secțiunea Case de vedete. În cazul în care v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți cu prietenii!

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here