Proprietăți de milioane de dolari găsești în multe locuri din lume, iar internetul ne permitem să facem tururi virtuale în unele dintre ele. Și asta e de-a dreptul plăcut , pentru că poți să arunci o privire în astfel de case, uneori din curiozitate, alteori din dorința de a împrumuta din stilul arhitectural și din elementele de design, chiar și într-o locuință de dimensiuni modeste. 

În Ritz-Carlton Resodence, din Gerogetown, Washigton D.C., un penthouse de peste 500 mp, cu patru dormitoare și cinci băi se vinde la aproape 8 milioane de dolari. Pentru precizie, prețul de listă este 7,95 milioane. Un hol mare face trecere de la intrare  către zona de living, bucătărie – cu o zonă specială pentru luat masa-, bibliotecă și un dormitor imens, cu propriul dressing, zonă de relaxare și balcon propriu.

#penthouse #ritzcarlton #washington #home #decor #arhitecture #interior #design #arhitectură #diybazaar
Sursă foto: http://www.washingtonian.com/

Podelele din lemn masiv, tâmplăria decorativă și detaliile mobilierului din mahon sunt câteva dintre elementele definitorii ale acestei amenajări. Penthouse-ul are, așa cum era de așteptat, acces direct din parcarea privată.

#penthouse #ritzcarlton #washington #home #decor #arhitecture #interior #design #arhitectură #diybazaar
Sursă foto: http://www.washingtonian.com/

Acesta nu este primul apartament de acest fel scos la vânzare în Ritz-Carlton Residence. În aprilie 2014, o proprietate comparabilă, a fost listată pentru 7,995 milioane de dolari.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here