Vă vine să credeți sau nu, dar prosopul este un element reprezentativ în decorul băii. De fapt prosoapele, că sigur avem mai mult de unul pe acolo. Așa, la prima strigare ar fi prosopul de mâini și de față, prosopul de corp, prosopul pe care călcăm când ieșim din baie, prosopul de oaspeți… Pe măsură ce familia se mărește, crește și numărul prosoapelor din baie.

amenajari bai diy bazaar
Sursă foto: Pinterest

Nu este niciun secret că acelea din bumbac 100% au calitatea cea mai bună, dar și o rată de absorbție a apei foarte ridicată. Deși sunt și unele produse din fibre sintetice care promit cel puțin rezultate la fel de bune.

prosoape
Sursă foto: Pinterest

Cum ne alegem prosoapele:

  • În funcție de mărime;
  • În funcție de model și/sau cromatică;
  • În funcție de material;
  • În funcție de întrebuințare.

Spuneam că prosoapele sunt elemente reprezentative ale decorului băii, pentru că modelul lor, țesătura și cromatica fac ambientul acestui spațiu și mai plăcut. Asortate cu savonierele ori cu covoarele, ele contribuie la desăvârșire stilului băilor noastre.

prosoape
Sursă foto: Pinterest

În cazul în care nu v-ați ales încă setul potrivit pentru atmosfera băii, puteți căuta AICI modelul dorit. Dacă nu sunteți în căutare de prosoape, sigur găsiți ceva trebuincios  casei în acest magazin online.

Nu uita să distribui dacă ți-a plăcut!

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here