Dacă ești pasionat(ă) să vezi cât mai multe filme la cinema, sigur te-ai întrebat cel puțin o dată cum ai putea face economie la prețul biletelor. O variantă ar fi să mergi în serile cu prețuri speciale pentru studenți. Dar dacă nu (mai) ești student? Poți opta pentru o ofertă de grup.

ochelari 3D
Sursă foto: Cinema City

Dar ce faci când niciunul din prieteni nu are chef să meargă cu tine? Cum economisești atunci la prețul biletului? Ei bine, îți cumperi propria pereche de ochelari 3D! Nu de oriunde, ci din rețeaua Cinema City, unde te costă doar 4 lei și îi poți folosi ori de câte ori vrei în sălile proprii. Astfel, la un calcul simplu, reiese că după primele trei vizionări ale unui film 3D în IMAX, economisiți câte 4 lei la fiecare vizionare.

ochelari 3D

Sursă foto: Cinema City

Ochelarii sunt disponibili atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind comozi și uşor de manevrat. Ei sunt prevăzuți cu lentile circular-polarizate, optimizate pentru sistemul de proiecție Master Image 3D, ce combină calitatea superioară a imaginii cu cea mai mare luminozitate redată pe ecran din industrie. Greutatea redusă îi face uşor de purtat chiar şi la filmele ce depăşesc trei ore. Produsul este realizat sub licenţa IMAX International, înlocuind vechii ochelari Dolby.

ochelari 3D
Sursă foto: Cinema City

În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here