Cum vinzi bijuterii handmade la un targ

Nu mulți știu câte ore de muncă stau în spatele unui produs handmade, fie că este bijuterie, ornament pentru casă, ghirlandă pentru camera copilului… Fiecare în parte spune o poveste și poartă amprenta autorului ce i-a dat viață. O poveste ce poate fi citită doar de cel ce știe să vadă pasiunea și migala creatorului.

Nu de puține ori produsele handmade sunt catalogate drept chilipiruri. O judecată nedreaptă ce taie pe alocuri din elanul micilor artizani! Am avut și eu tentativa mea în lumea ornamentelor pentru copii și știu cât e de greu să obții prețul just pentru munca depusă.


Iată câteva din decorațiunile realizate:

Teatru de păpuși și seturi de marionete

Carusel pentru pătuțul bebelușului

Păpușă purceluș

Ornamente pentru creioane


Pentru mine este o activitate de relaxare, pe care o fac din când în când, însă sunt mulți artizani care își dedică întregul timp handmade-ului. Am realizat că o prezentare și o expunere într-o manieră agreabilă și atractivă a creațiilor noastre îi va aduce pe cumpărători într-un număr mai mare mai aproape de standurile noastre. Dacă produsele pe care le realizăm spun o poveste, interesul pentru descoperirea lorgvves sporește.

De curând mi-a scris o cititoare spunându-mi că va participa la un târg și vrea să își expună bijuteriile altfel decât restul lumii, că are nevoie de ”o idee deosebită pentru a ieși din anonimat”. Așa că am răscolit internetul pentru a găsi soluții la îndemână, dar extrem de ingenioase de expunere a produselor în cadrul unui eveniment cu vânzare.

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

târg bijuterii handmade

Dragă Viviana, sper că îți vor fi de folos ideile selectate, la fel și tuturor celor care își vor prezenta creațiile la un târg de profil.

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum vinzi bijuterii handmade, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Iar dacă mai aveți și alte sugestii, le puteți scrie într-un comentariu.

Sursă foto

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here