Dacă sunteți pasionați de grădinărit, în această lună puteți vizita expoziţia Hornbach de seminţe, materiale şi unelte speciale pentru semănare şi cultivare, organizată în zona dedicată grădinilor din fiecare magazin.

#hornbach #casasigradina #expozitie #gradinarit #diy #retail #diybazaar
Sursa: Hornbach

Pe lângă bogatul sortiment de seminţe, bulbi, îngrăşăminte, pământ, unelte şi accesorii, în cadrul expoziției puteți beneficia de sfaturi utile cu privirea la însămânţarea şi cultivarea legumelor şi plantelor.

Pentru a avea o grădină de invidiat, factori precum calitatea seminţelor, solul, temperatura ambientală şi modul de îngrijire a răsadurilor ajută la dezvoltarea armonioasă a plantelor. Alături de ei, semănarea și modul de distribuție a semințelor contribuie la obținerea unor culturi sănătoase.

Hornbach va prezenta şi detalii despre seminţele din marca proprie FloraSelf, o gamă variată de seminţe de flori, legume, îngrăşământ sau gazon, potrivite atât pentru grădinarii ocazionali, cât şi celor cu experiență. Seminţele FloraSelf se caracterizează printr-o capacitate de germinare ridicată şi o rezistenţă la diverse boli, oferind un raport calitate-preţ foarte bun.

SFAT PRACTIC: pentru ca seminţele să poate germina cât mai repede, tăvile de semănat trebuie udate permanent cu apă călduţă.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here