Idei de birouri amenajate acasa

Ideea de home office a devenit tot mai populară pe măsură ce lumea a realizat că productivitatea crește atunci când lucrăm într-un mediu relaxant. Și cui nu îi place să fie relaxat și să muncească din plăcere?

Când ai o profesie liberală ești mai învățat cu gândul că nu trebuie să lucrezi în fiecare zi într-o clădire de office, cu birouri lipite unele de altele, unde ai un scaun la fel ca toată lumea, un cub la fel ca toată lumea (în care trebuie să îndeși mai multe dosare decât poate duce) și un pumn de rechizite luate la ofertă pentru toată lumea.

Când ești liber profesionist ai în sânge sentimentul de unicitate. E acolo cu tine tot timpul! Pentru că ești liber și, mai presus de toate, ți-e liberă mintea. Dar viața pentru un artist, arhitect, avocat, blogger, consultant, designer, fotograf, jurnalist, scriitor ș.a.m.d. nu este la fel de productivă dacă nu își impune un ritm de lucru și nu își amenajează un spațiu în care să se dedice proiectelor sale.

Pentru toți cei care lucrează de acasă sau și-ar dori asta, am făcut o selecție de idei de decorare a zonei de home office.

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

home office

Dacă vrei să îți personalizezi spațiul, poți începe cu un birou basic pe care să îl vopsești și să îl accesorizezi în ton cu firea ta. Sau poți recondiționa unul dacă îți plac proiectele DIY (DIY = Do It Yourself).

În cazul în care ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

Sursă foto

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here