N-am început bine cursurile la #ScoalaFlanco că am și plecat în vacanță. Pe sistemul ”Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!”, a doua săptămână a fost dedicată blogging-ului de călătorie. Profesor ne-a fost Cezar Dumitru, de la imperatortravel.ro, care a vizitat deja 104 țări. Eu, doar un sfert din totalul lui, dar sper ca într-o bună zi să îl prind din urmă! 🙂

Cezar e genul acela de om care trăiește să descopere lumea. Se vede pe el și se aude în vorbele sale! Altceva nu pare să îl preocupe la fel de tare. Poate sta la povești ore în șir despre destinații de care mulți dintre noi e prea posibil să fi auzit doar din cărți. Și asta nu poate fi decât interesant!

Scoala Flanco
Sursă foto: DIY Bazaar
Scoala Flanco
Sursă foto: DIY Bazaar
Scoala Flanco
Sursă foto: DIY Bazaar

La workshop-ul #TravelPesteAșteptări, organizat de Flanco România și Kooperativa 2.0, cu directa implicare a Premium Communication, am învățat despre alegerea destinațiilor, despre găsirea celor mai bune oferte și despre ineditul descoperirii fiecărei noi locații.

Scoala Flanco
Sursă foto: DIY Bazaar

Cu o săptămână în urmă am fost la #FotografiePesteAșteptări cu Dragoș Asaftei, care la doar 22 de ani este fotograf oficial al Administrației Prezidențiale.

#ScoalaFlanco este un proiecte de cinci ateliere gratuite, pe care băieții de la Kooperativa 2.0 le țin în magazinul Flanco din Promenada, o dată pe săptămână. După Dragoș și Cezar, urmează:

  • Cristian Florea – #bloggingpesteasteptari – pe 25 septembrie
  • Cristian China-Birta – #brandingpesteasteptari – 1 octombrie
  • Vlad Dulea – #videobloggingpesteasteptari – 9 octombrie

Pentru a te înscrie la unul sau mai multe din cursurile #ScoalaFlanco powered by Kooperativa 2.0, uite un link către site-ul lui Cristian Florea un găsești formularul.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii!

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here