Dacă sunteți interesați de o carieră în cadrul companiei Leroy Merlin, acum este momentul să vă depuneți CV-ul! Retailerul din sectorul DIY face angajări în București, Bragadiru și Brașov. Pozițiile pentru care puteți aplica sunt: consilier servicii clienți, consilieri vânzări și consilieri logistică.

În Capitală, posturi disponibile sunt în magazinul din centrul comercial Sun Plaza, amplasat în cartierul Berceni. Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 021 78 70 12 sau trimite un email cu CV-ul dumneavoastră la adresa job.sunplaza@leroymerlin.ro.

Sursă foto: Leroy Merlin
Sursă foto: Leroy Merlin

Pentru posturile din Bragadiru, adresa de email este job.bragadiru@leroymerlin.ro, iar numărul de telefon este 0374 133 094. Pentru Brașov datele de contact sunt job.brasov@leroymerlin.ro și 0374 133 000. Iată și anunțul de angajare. Mai multe informații despre procesul de recrutare găsiți AICI.


Dacă vreți să vă familiarizați cu produsele existente în magazin ori pur și simplu aveți nevoie de materiale pentru noul dumneavoastră proiect de do it yourself (DIY), răsfoiți catalogul lunii martie, valabil până pe 23 martie, pentru cele mai recente informații. El poate fi accesat direct de pe site-ul DIY Bazaar, dând click pe imaginea de mai jos.

catalog
Sursă foto: Leroy Merlin

Mai multe știri despre Leroy Merlin găsiți AICI. Dacă vreți să citiți și despre alte campanii disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România. Unele dintre promoțiile pe care le găsim, le distribuim imediat pe pagina noastră de Facebook. Pentru a le primi și dumneavoastră în timp real trebuie să dați like paginii DIY Bazaar și să selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here