Policolor, producător român de lacuri și vopsele, lansează produsul inovativ pentru DIY (DIY = do it yourself) Spor Formulă Nouă, singura vopsea lavabilă din România cu garanție de 5 ani în ceea ce privește rezistența albului. Asta înseamnă că suprafața pe care este aplicată nu necesită revopsire într-un interval de timp scurt și mediu, aspectul curat menținându-se o perioadă îndelungată.

Spor Formulă Nouă alb generos a rezultat în urma unui proces dezvoltat pe parcursul mai multor luni de Departamentul de Research & Development din cadrul Policolor și conține ingrediente noi, de ultimă generație.

”Din datele noastre reiese că albul este cea mai căutată culoare, motiv pentru care am intensificat cercetarea pe acest segment. Rezultatul eforturilor noastre e că azi putem lansa lavabila cu alb generos garantată timp de 5 ani, venind în întâmpinarea clienților pretențioși care recunosc și iubesc albul Spor.” – Camelia Dragomirescu, director de marketing în cadrul companiei Policolor.

Informații despre produs

Spor Formulă Nouă este o vopsea tixotropă, care devine fluidă după omogenizare, nu curge, se întinde, se aplică foarte ușor și nu lasă urme. Sortimentul se colorează computerizat în nuanțe pastel cu Policolor Sistem de colorare.

Rezistența de 5 ani a albului generos, garantată de producător, a fost acordată în urma testelor de îmbătrânire accelerată UV în laborator, studiu realizat și comparativ cu alte vopsele din categorie.

Din gama Spor mai fac parte Spor interior, prima vopsea lavabilă românească, Spor email superlucios, pentru protecția și decorarea suprafețelor interioare sau exterioare din metal, Spor Exterior, vopsea lavabilă cu protecție UV, Spor baie și bucătărie, o lavabilă antifungi și anticondens, Spor Aqua email lucios, pe bază de apă pentru protecția și decorarea suprafețelor din lemn, metal și zidărie, Spor Villa Yacht lac 3 în 1 și Spor Villa Yacht lac parchet incolor pe bază de apă.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here