Se întâmplă adesea ca spațiul de pe dulapul din bucătărie să rămână nefolosit sau să îl utilizăm într-o manieră total ineficientă ori inestetică. De altfel, problemele de organizare sunt unele dintre cele mai frecvente chestiuni pe care trebuie să le rezolvăm în gospodărie.

Odată puse la punct, constatăm că am reușit să optimizăm spații pe care adesea le-am considerat prea mici și extrem de nefuncționale.


Iată câteva articole ce ar putea să vă ajute în punerea lucrurilor în ordine prin casă:

5 soluții de organizare

7 soluții de organizare a machiajelor

10 soluții de organizare a lucrurilor din gospodărie


Să ne întoarcem însă la organizarea spațiului de pe dulapurile din bucătărie. Am găsit pe apartmenttherapy.com șapte idei ingenioase de utilizare.

No. 1

Ascundeți lucrurile mai puțin estetice ori cele pe care nu le folosiți prea des și nu au loc prin dulapuri în câteva coșuri de răchită. Totul va părea foarte bine pus la punct.

dulap
Sursă foto: Apartment Therapy

No. 2

Organizați sticlele și borcanele goale ori proviziile de apă, suc și vin în coșuri sau alte organizatoare cu un aspect interesant.

dulap
Sursă foto: Apartment Therapy

No. 3

Transformați spațiul de deasupra dulapurilor într-o mini-bibliotecă. Puteți ține acolo cărțile de bucate preferate și să le aveți astfel la îndemână când găsiți.

dulap
Sursă foto: Apartment Therapy

No. 4

Dacă iubiți arta, atunci vă puteți crea propria galerie pe deasupra rafturilor și dulapurilor din bucătărie.

dulap
Sursă foto: Apartment Therapy

No. 5

Sunteți pasionat de vinuri și aveți o colecție considerabilă, puneți-o pe dulap! Va orna frumos spațiul.

dulap
Sursă foto: Apartment Therapy

No. 6

Aveți oale și farfurii pe care nu le folosiți foarte des, dar arată suficient de bine pentru a fi expuse, atunci puneți-le la vedere.

dulap
Sursă foto: Apartment Therapy

No. 7

Nu aveți probleme cu de depozitare, în sensul că aveți suficient spațiu pentru a stivui toată vesela, atunci acoperiți spațiul de deasupra dulapurilor cu rigips și montați o baghetă ornamentală pentru un aspect cât mai îngrijit.

dulap
Sursă foto: Apartment Therapy

Mai multe idei de amenajare a bucătăriilor găsiți AICI, iar pentru decorarea zonelor de luat masa, vă recomandăm secțiunea Dining a site-ului nostru.

Dacă v-a plăcut articolul despre cum poți utiliza eficient spațiul de pe dulap, distribuiți-l și cu prietenii.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here