Soluții moderne de securizare a locuintelor

Gardul securizat, ușile cu sisteme de închidere multiple, tâmplăria de calitate sunt doar câteva modalități prin care ne putem ține locuința în siguranță. Tehnologia a mai adăugat însă și alte variante. Una dintre ele este monitorizarea video.

Făcută de noi sau de o firmă specializată de pază și protecție, monitorizarea ne poate spune dacă locuința noastră este supusă riscurilor de efracție sau furt.

Silver CCTV Camera on the white wall

De regulă, kiturile standard vin cu 2 până la 8 camere video, dar putem crește numărul pentru o gospodărie mai mare. Sistemele sunt potrivite și pentru monitorizarea de spații comerciale. La fel și camerele ascunse.

Camerele video de monitorizare pot transmite live imagini cu casa noastră pe internet și pe telefonul mobil sau pe tabletă, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. La cele mai multe modelele, imaginile se stochează pe hard disk. Cele de exterior funcționează la temperaturi ce variază de la -20 grade până la +60 de grade, dar sunt modele ce rezistă și în condiții extreme de temperatură și umiditate. Camerele sunt prevăzute cu sistem reglabil pentru fixare rapidă pe perete și un unghi cât mai larg de cuprindere. Pe spy-shop.ro, prețurile pornesc de pe la 600 lei și pot ajunge la sume de zece ori mai mari. Investiția nu este mică, dar se justifică mai ales dacă imobilul se află într-o zonă izolată sau cu risc crescut de infracțiuni.

Dacă v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCUM SE FACE UN ESPRESSO CA LA CARTE
Articolul următorHORNBACH: SFATURI UTILE PENTRU DEMARAREA UNUI PROIECT DE GRADINARIT
Contributor
Acest articol este scris și documentat de un editor colaborator al acestui blog, pasionat de sfaturi practice, casă și grădină și idei pentru întreaga familie. Ai un articol pe care ai dori să îl publici? Dă un mail la dianamihaila.ro@gmail.com și vedem dacă stilurile noastre se potrivesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here