Grădina înseamnă mai mult decât un simplu spațiu verde din fața casei. Astăzi ea este înțeleasă și ca o cameră modernă amplasată în aer liber. Percepția se aplică și la balcoane și terase, zicem noi, care au devenit extensii ale spațiului locativ, ce sunt în fapt oaze de relaxare mobilate cu piese confortabile, ce îmbie la odihnă și meditație.

Sentimentul de concediu este accentuat de prezența în curte a leagănului în stil Hollywood, care își face revenirea în forță. Lemnul este materialul ideal pentru mobilierul de grădină, mai ales pentru cele amenajate în stil rustic. La fel și ratanul, pretabil pentru un mobilier modern.

Sursa: Pinterest
Sursa: The Pink Hammer Blog

Dacă vreți să plantați câțiva bulbi proaspeți, de primăvară, optați pentru ghivece din ceramică sau aluminiu. Sunt rezistente la precipitații și schimbări de temperatură.

Pentru că statul în aer liber este asociat cu vremea bună și cu vegetația bogată, încercați să împrumutați din culorile anotimpurilor calde pentru a vopsi diferitele piese de mobilier și accesorii de terasă și grădină. Nuanțele natur, precum crem sau bej, merg foarte bine cu verde, lila sau albastru. Priviți câteva idei de amenajare a spațiilor verzi în ton cu cele scrise mai sus!

grădină
Sursa: Pinterest
grădină
Sursa: Pinterest
grădină
Sursa: Pinterest
grădină
Sursa: Pinterest
grădină
Sursa: Pinterest
grădină
Sursa: Pinterest
grădină
Sursa: Pinterest

Poate v-ar mai interesa să citiți:


Pentru mai multe idei de decorare a locuinței vizitați și secțiunile Sfaturi de amenajare și Turul casei. Dacă v-a plăcut articolul, nu uitați să îl distribuiți și cu prietenii dumneavoastră.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here