Tu stii ce sunt Zilele Biz si cand sunt in 2017?

Zilele Biz
Zilele Biz

Sunt evenimente în an pe care ți le pui în agendă cu mult timp înainte. Și nu mă refer aici la evenimentele de familie și la zile de naștere, ci la cele care au legătură cu dezvoltarea ta ca și profesionist în industria în care activezi. E important să mergi la ele, auzi care sunt direcțiile, cine sunt liderii, cine sunt aspiranții, care sunt platformele. Te ajuți practic să evoluezi.

Zilele Biz este un eveniment business-to-business ce a devenit reper în cei 16 ani de la lansare și care știi că îți va ocupa agenda în luna noiembrie. Sunt cinci zile pline în care se vorbește despre antreprenoriat, inovație, management, CSR și media&marketing. Poți merge doar într-una din zile sau în două, trei, patru sau în toate 🙂 Anul acesta, Zilele Biz au loc între 20-24 noiembrie, la ARCUB, în București.

Audiența este specializată pe fiecare zi, reunind manageri, antreprenori, specialiști în comunicare, consultanți, investitori, reprezentanți ai oficialităților și ONG-urilor și reprezentanți ai presei. Uite agenda și speakerii conferințelor maraton.

La Zilele Biz se spun în premieră povești despre succese și ratări, lecții de viață care schimbă destine de business și te ajută să înțelegi în ce direcție trebuie să mergi. Înscrie-te AICI dacă ești de părere că unul din locurile din sală trebuie să fie al tău. 😉

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii care crezi că ar fi interesați de acest subiect.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentkika Romania lanseaza 5 colectii speciale pentru Craciun
Articolul următorIdei pentru un Craciun in stil scandinav
Diana Mihăilă
Happy blogger & Specialist în soluții de organizare (professional organizer) - Scriu despre idei de organizare, activități creative (DIY), sfaturi practice pentru casă și grădină, travel, familie și copii și cam despre orice subiect ce poate fi abordat dintr-o perspectivă utilitară și care cred că ne pot face viața mai ușoară și mai plăcută. În două cuvinte, despre FINE LIVING. Pentru proiecte, comunicate de presă, publicitate și parteneriate media îmi puteți scrie oricând la adresa contact@dianamihaila.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here