Știți să vă legați șireturile? Sincer, chiar știți? Poate vi se pare o glumă, dar și acest aspect banal al vieții implică o tehnică anume. Tehnică am spus? Ne scuzați, tehnici! Iată mai jos o serie de opțiuni de legare a șireturilor în funcție de stil și personalitate.

tutorial legare sireturi
Sursa: Pinterest

Dacă vi s-a părut interesantă această postare despre stiluri de legare a șireturilor și doriți să citiți și despre moduri în care vă puteți combina hainele pentru a fi mereu o apariție, accesați secțiunea DIY Beauty & Fashion. Tot acolo veți găsi și numeroase tutoriale de make-up și coafură, dar și idei de transformare a pieselor vestimentare vechi într-unele la modă. Pentru proiecte de do it yourself pentru casă, fie ele de amenajare și decorare, fie de organizare, vizitați secțiunea Proiecte DIY.


ARTICOLE RECOMANDATE:


V-a plăcut articolul? Atunci distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here