Nu prea am avut inspirație când a venit momentul să pun titlu acestui tutorial, dar bănuiesc că ați înțeles în mare ce am vrut să zic, de vreme ce ați accesat postarea.

Căutând proiecte DIY ce se pot confecționa folosind curele vechi, am dat și peste acesta. Este atât de simplu de realizat, încât în weekend am să fac și eu unul. Promit să revin cu propriile poze!

#memoboard #DIY #doityoureself #belt #craft #thrifty #diybazaar
Sursa: Pinterest

De ce aveți nevoie:

  • plută;
  • lipici;
  • o curea veche.

Cum procedați:

Pasul 1: Cam pe jumătate din muchia cercului de plută (se vând la Ikea pe post de suport de cratiță. 3 bucăți costă 9,99 lei) aplicați lipici, apoi atașați cureaua, a cărei cataramă ați închis-o în prealabil.

Pasul 2: Lăsați memo board-ul la uscat circa 10 minute, pentru a vă asigura că pluta nu se va desprinde de centură.

Pasul 3: Bateți un cui în perete și agățați noul suport DIY. Undeva la vedere, ca să aveți tot timpul în ochi acele lucruri pe care nu e bine să le uitați sau să le rătăciți (facturi, chitanțe sau bilețele cu telefoane importante și zile de naștere).

#memoboard #DIY #doityoureself #belt #craft #thrifty #diybazaar
Sursa: Pinterest

Spor la bricolat!

Dacă v-a plăcut proiectul, distribuiți-l și cu prietenii!

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here