De câte ori pot, mă duc pe la tot felul de ateliere creative. Învăț tehnici noi și mi le perfecționez pe cele deja cunoscute. Îmi place mult să lucrez cu flori, deși recunosc cinstit că nu le știu pe toate după soi. Dar de asta există artiștii florali.

Claudia Docan este unul dintre ei și, din punctul meu de vedere, face o treabă minunată la Blossom Floral Design. În superbul său atelier (am făcut acolo poza de familie la Crăciun) organizează workshop-uri pentru pasionați. O excelentă modalitate de relaxare, vă zic!

La sfârșit de primăvară nu am ratat prilejul. A fost un atelier de aranjamente în stil English garden. Sau wild. Sau forest, cum mai sunt denumite. Workshop-ul a avut și o parte de pictură, chiar la început, în cadrul căreia ne-am personalizat vasele ce au fost folosite pentru montarea florilor. Ne-a inițiat artistul Anca Toma, Nyx Art Painting.

Credit foto: Udr Ovidiu
Credit foto: Udr Ovidiu
Credit foto: Udr Ovidiu

Fotografiile îi aparțin lui Udr Ovidiu, un fotograf cu o viziune luminoasă, așa cum îmi place mie! 🙂

Credit foto: Udr Ovidiu
Credit foto: Udr Ovidiu

Și pentru că de foarte multe ori învățăm lucruri noi dintr-un video, am făcut unul cu pașii realizării aranjamentului floral. Sper să vă placă și să vă inspire!

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l te rog și cu prietenii în orice formă dorești.

Vrei sa-mi dai prietenia?

În schimb îți voi trimite tutoriale, idei de amenajare și oferte pentru casă, grădină și familie. Nu prea des, dar nici foarte rar. Cât să ne fie dor, dar să nu uităm unul de altul! 🙂

Informatiile furnizate sunt confidentiale. Te poti dezabona in orice moment doresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here