Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

3 retete usoare de mancare asiatica

19.02.2018

Nu e niciun secret că eu nu sunt chiar cea mai mare bucătăreasă din lume. Nu putem să ne pricepem toți la toate! Poate în timp îmi voi mai perfecționa tehnicile, dar acum, recunosc cinstit, specialitățile mele sunt antreurile și mâncărurile care se gătesc rapid. Pentru fezandat și slow cooking există Adrian (jumătatea mea mai bună). :)

Shan Shi este un brand de produse asiatice pe care îl găsești în multe din hypermarketurile din țară. Cu ocazia Anului Nou Chinezesc, care este celebrat în data 16 februarie, ”am pus mâna” pe câteva rețete deloc greu de făcut. Le vezi mai jos cu tot cu ingrediente și pașii de preparate. Eu pentru azi am trecut în meniu rețeta 8 comori. :)

Dacă ți-au plăcut propunerile culinare de mai sus, pune pe lista de cumpărături ingredientele, apoi alege o zi în care să gătești pentru tine și cei dragi. Iar în cazul în care știi persoane care preferă astfel de preparate, distribuie te rog articolul în orice formă dorești. :)

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)