Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

40 de modele originale de tablii de pat

15.03.2013

O ușă veche, o draperie, un tablou, un sticker de perete, multe perne sau cărți. Ce poți face cu oricare dintre acestea? O tăblie de pat! De ce? Pentru a fi original(ă) și pentru a-ți acorda personalitatea cu stilul de amenajare al casei.

Dacă ești pasionat(ă) de călătorii, un paravan cu accente etnice ori o ușă tradițională pot deveni tăblii perfecte pentru pat. Și un material cu imprimeu îndrăzneț poate servi foarte bine cauzei. Sau o bucată masivă de lemn lăcuit.

Dacă mă întrebi pe mine, cel mai mult îmi plac tăbliile sculptate sau împletite, dar admit că cele capitonate sunt cele mai confortabile. Am adunat de pe Pintrest tot felul de modele, în speranța că îți vor servi drept inspirație.

Sursă foto: Pinterest

Sursă foto: Pinterest

Sursă foto: Pinterest

Sursă foto: Pinterest

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește”, opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)