Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

5 dormitoare in culori de toamna

24.10.2016

E frumos să poți decora în ton cu sezonul de afară, dar nu este foarte ușor să faci asta. Nu e vorba neapărat de efortul pe care trebuie să îl depui, ci de recuzita pe care trebuie să o deții. 

decoruri de toamnă

Sursă foto: Pinterest

O schimbare vizibilă a ambientului începe cu înlocuirea textilelor, de la draperii, la perdele, la cuverturi și perne ornamentale. Covorul îl putem scoate din discuție, deoarece e nerealist să te gândești că îl înlocuiești imediat ce temperatura din termometru a urcat sau a coborât.

Trecerea de la un anotimp la altul o putem marca și prin diferite decorațiuni. Spre exemplu, toamna o aducem la interior prin buchete din frunze, dovleci sau mănunchiuri de crengi.

decorarea mesei toamna

Sursă foto: Chic Ville

decor de toamna

Sursă foto: http://www.lizmarieblog.com/

Și paleta cromatică ne ajută să marcăm schimbarea. Roșu, grena, portocaliu, galben, maro și verde sunt nuanțe predominate. Uite și câteva idei de amenajare a dormitoarelor.

dormitor

Sursă foto: Pinterest

dormitor

Sursă foto: Pinterest

amenajare dormitor

Sursă foto: howtofurnish.com

#dormitor #dormitoare #bedroom #decor #home #ornaments #decoratiuni

Sursă foto: Monticello

culorile toamnei 2015

Sursă foto: Savana

Și pentru că patul este elementul principal al oricărui dormitor, e indicat să fie o piesă versatilă, cum sunt aceste paturi. Iar cum salteaua nu poate lipsi din schemă, uite câteva modele ortopedice.

Dacă ți-a plăcut articolul despre dormitoare în culori de toamnă, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)