Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

8 zile de oferte speciale la Roche Bobois

07.10.2016

Roche Bobois, compania franceză lider mondial în retail şi design de mobilier şi decoraţiuni de lux, lansează campania anuală de oferte speciale și pachete personalizate. Astfel, în perioada 7-15 octombrie, toate colecțiile prezente în showroom-ul din București vor avea prețuri speciale.

Roche Bobois

Sursă foto: DIY Bazaar

Două piese de rezistență: Mah Jong și Bubble

Una dintre piesele de rezistență ale showroom-ului din București este canapeaua Bubble, creată de designerul Sacha Lakic, care toamna aceasta este disponibilă și în varianta fotoliu. Cu o formă aparte, care îi aduce un plus de confort, fotoliul excelează la capitolul design, fiind, în același timp, clasic și modern, perfect pentru spațiile de zi, într-o cameră de lucru, de odihnă sau la birou.

Un preț special va avea de-a lungul celor 8 zile excepționale și canapeaua Mah Jong, piesa cea mai avangardistă a colecției, preferată de staruri internaționale precum Madonna sau Shakira. Creată de designerul Hans Hopfer, această canapea modulară a fost prima dată pusă pe piață în 1971, remarcându-se prin totala libertate de compoziție. Este o piesă foarte ușor de reinterpretat, putând fi atât sofa, cât și fotoliu sau scaun de lounge. În plus, e atât de confortabilă, încât poate deveni oricând un spațiu de dormit, de relaxare sau chiar de joacă pentru cei mici. Mah Jong este produsă manual, într-un atelier din Italia, cu tehnici similare celor utilizate în industria modei de lux.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)