Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Ai un business mic? Iata cum iti poti decora biroul

23.08.2016

În ultima decadă, antreprenoriatul a devenit o alternativă viabilă pentru tot mai mulți români dornici să își pună ideile în practică în sisteme create de ei, conform aspirațiilor și viziunilor proprii.

Cum rigorile corporației și programul de la 09:00 la 18:00 nu sunt pentru oricine, apar premisele dezvoltării unor business-uri mici, dar cu ținte îndrăznețe. Astfel de afaceri încep cel mai adesea în apartamente sau în spații de birouri modeste, care nu mai sunt nici pe departe așa de formale cum ne-am obișnuit.

amenajare birou

Sursă foto: www.sweethomesmobile.com

De cele mai multe ori, tânărul antreprenor alege să își decoreze zona de lucru undeva la limita dintre profesional și personal, pentru a-și păstra starea de confort pe care lipsa ierarhiilor și a procedurilor impuse i-o dau și a rămâne totodată concentrat pe obiective. Culorile, mobilierul modular și chiar unele piese de designer domină ambientul, iar combinațiile ce rezultă sunt adesea surprinzătoare.

amenajare birou

Sursă foto: www.linkie.co

amenajare birou

Sursă foto: www.linkie.co

amenajare birou

Sursă foto: www.linkie.co

amenajare birou

Sursă foto: honestlywtf.com

În construirea decorului, cel mai adesea biroul este punctul de plecare. Apoi alege decorațiunile și elementele personale ce dau caracterul dorit locului și inspirația va veni mai ușor atunci când vei avea un deadline.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)