Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Ateliere creative pentru copii, in magazinele Hornbach

15.12.2017

Retailerul DIY Hornbach își păstrează obiceiul și organizează în vacanța sărbătorilor de iarnă, dar și imediat după, o serie de ateliere creative dedicate copiilor pasionați de bricolaj. Primul workshop este unul de ornamente de Crăciun, astfel încât cei mici să poată orna bradul și cu câteva decorațiuni făcute cu mâinile lor. Sau să ofere celor dragi cadouri personalizate.

„Ne bucurăm să putem oferi copiilor ocazia de a se bucura într-un mod constructiv de atmosfera sărbătorilor de iarnă. Atelierele pe care le-am pregătit vor avea atât un rol recreativ, cât și unul educativ. Copiii se vor familiariza cu diverse tehnici de lucru și materiale, vor dobândi încredere în forțele proprii și își vor dezvolta abilitățile practice și creative.” – Mugurel Horia-Rusu, Director General al Hornbach.

Calendarul atelierelor

  • 16 decembrie 2017 – atelier de brăduți și coronițe decorative
  • 13 ianuarie 2018 – atelier de decorațiuni din lemn
  • 27 ianuarie 2018 – atelier de calendare aniversare

Ateliere de creație vor avea loc între orele 10:00 și 17:00 în spațiile dedicate din departamentele de grădină ale magazinelor Hornbach din toată țara și sunt gratuite.

Dacă informațiile despre atelierele creative pentru copii ți-au fost utile, distribuie articolul și cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)