Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

ATELIERE CREATIVE ÎN WEEKEND, LA HORNBACH

01.06.2016

Pe 4 iunie, cei mici pot celebra din nou Ziua Copilului în cadrul atelierelor creative susținute în toate magazinele Hornbach din București, Brașov, Sibiu și Timișoara.

ateliere creative

Sursă foto: Hornbach România

Activitățile educative și distractive se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani şi sunt gratuite și au loc în intervalul 10:00 – 17:00.

Atelierele creative au ca temă realizarea unei pușculițe sub formă de căsuță și sunt programate 10:00 dimineața, cu o durată de două ore. Pentru a participa, este nevoie de o înscriere prealabilă. Înscrierile se fac la adresa de email ateliere@hornbach-romania.ro sau la telefon 0747.020.134. La final, cei mici primesc diplome de meșteri pricepuți, o cutie cu creioane cerate personalizată cu logo-ul Hornbach și un card cadou în valoare de 40 lei, pentru a-și alege din magazin obiecte cu care să își echipeze atelier de bricolaj de acasă.

După amiază, în intervalul orar 12:00 – 17:00, vor avea loc activităţi libere, în care copiii vor desena şi picta planşe cu personaje îndrăgite. Pentru aceste activităţi nu este necesară înscrierea.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)