Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Bagajul bebelusului cand afara este frig. Tipareste lista si bifeaza!

15.03.2017

La prima noastră plecare adevărată cu Alex de acasă, ce a implicat multe ore de împachetat și de strâns, am avut sentimentul că treaba asta nu se va mai întâmpla prea des cât este bebeluș, pentru că e mult prea solicitant pentru noi (am povestit și AICI experiența). De altfel mulți părinți ne-au spus să nu prea visăm la vacanțe în primii lui doi ani…

Dar după ce am ticsit mașina și am înțeles că de fapt ceea ce ne trebuie este un sistem, am luat primele bilete de avion în 3 către Londra. Plecăm în aprilie, așa că am început deja să mă organizez. Primul pas pe care l-am făcut a fost să alcătuiesc o listă cu lucruri necesare omului mic în această călătorie. Îmi va fi utilă în ajunul decolării.

Față de o plecare cu mașina, ce implică pentru noi și luatul pătuțului de acasă, cu tot cu saltea și așternut, acum luăm doar căruciorul sport. Din start mai puțin de ambalat și de cărat :)

Lista de mai jos cred că e bună de prin toamnă până prin primăvară, așa că ne putem folosi de suficiente ori de ea. Dacă am omis ceva, vă rog să-mi spuneți într-un comentariu.

lista bagaj bebe

Sursă: dianamihaila.ro

Dacă o consideri utilă, lista o poți descărcat de AICI, în format PDF.

#JurnalDeProaspataMama

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)