Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Calendar 2018 cu solutii de organizare a casei

18.01.2018

Încerc ca fiecare început de an să debuteze cu un proiect. E felul meu de a mă încărca și mai mult cu energie pentru ceea ce are să vină. Ianuarie e un bun moment pentru planuri, pentru a vedea ce am făcut bine, dar și unde am eșuat. E un punct simbolic dacă vrei, când poți da totul la zero pentru a porni mai departe la drum. 

În 2017, am inițiat un mic proiect care sper să devină tradiție în timp: un calendar. Anul trecut a fost cu sfaturi practice și idei creative pentru casă și grădină. Anul acesta, printre filele sale, sunt inserate diverse soluții de organizare. Probabil că ai aflat deja că sunt primul blogger-professional organizer din România, membru al International Organization of Professional Organizers. Acesta este noua perspectivă a multor proiecte ce vor urma și în online și în offline, așa că te invit să îmi stai alături și să împarți cu mine părerile, experiențele și ideile tale. Încurajările fac bine tuturor! :)

Nu mai lungesc vorba și te invit să dai click pe AICI sau pe imaginea de mai jos pentru a vizualiza calendarul în format PDF. Dacă ești genul de persoană care la fiecare început de an îți faci un dosar cu planuri și categorii, îl poți insera acolo. Ai loc și pentru mici însemnări. ;)

Click pe imagine pentru a vizualiza calendarulÎți mulțumesc că mă însoțești în călătoria mea pe blog și sper ca ceea ce scriu să îți placă și să îți fie util. Măcar din când în când. :)

Dacă știi pe cineva care s-ar bucura de acest calendar, distribuie-l în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)