Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Cateva idei de articole gonflabile pentru strand si plaja

12.07.2017

Chiar dacă mai capricioasă decât în alţi ani, vara asta are și va avea cu siguranță destule zile caniculare. Multe dintre ele în plin sezon de concedii, când mulți dintre noi fugim pe vreo plajă sau încercăm să ne răcorim la ștand ori la piscină.

Pentru copii bălăceala echivalează cu distracție (nu că pentru adulți ar fi diferit :)). Ei însă savurează altfel momentul și datorită jucăriilor acvatice care le îmbogățesc experiența. Am aruncat un ochi pe site-ul Praktiker să văd ce găsesc în categoria ”Articole de ștrand și gonflabile”, din secțiunea ”Camping și Grădină”. Am făcut o selecție cu câteva dintre cele mai amuzante, dar și utile articole de vară.

Sfat practic:

Fă-le vara mai frumoasă copiilor cu câteva articole colorate pentru plajă și strand. Multe dintre ele sunt gonflabile, așa că vor fi ușor de depozitat în afara sezonului estival.

Indiferent de articolele de plajă și ștrand pe care le veți achiziționa, ele vor garanta buna dispoziție în familie.

PS: Prețurile sunt valabile la momentul la care scriu acest articol. Deoarece unele fac parte din campanii punctuale, este posibil să apară modificări de cost (în sus sau în jos) în funcție de perioada achiziției.

În cazul în care articolul ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)