Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

CE POATE CONTINE GEANTA UNUI FOTOGRAF / CAMERAMAN

02.08.2016

Ați avut vreodată curiozitatea de a întreba un fotograf sau un cameraman ce poartă cu el în geantă zi de zi în afara aparatului și a accesoriilor necesare realizării celor mai bune cadre? Christoph Alexander Geiseler, fondatorul platformei online oneminute.video, a făcut câteva mărturisiri interesante pe acest subiect în cadrul unui workshop susținut la București.

geanta fotograf

Sursă foto: updatedtrends.com

Iată ce spune acesta că poartă mereu în geantă:

  • Banda zugravului (se găsește în orice magazin DIY și se întrebuințează pentru a acoperi plintele sau muchiile pereților atunci când dăm cu vopsea) – o folosește pentru a macra locul în care stă persoana intervievată. În cazul în care echipa decide să facă o pauză în timpul înregistrării, subiectul va știi mereu care este punctul în care trebuie să se așeze la reluarea dialogului.
  • O mănușă – în cazul în care se arde un bec de la o lampă sau un reflector în timpul filmării și trebuie schimbat.
  • Soluție anti-țânțari – foarte utilă când se filmează în aer liber. Insectele pot perturba buna desfășurare a interviului.
  • Soluție de curățare – pentru lentile și lămpi.
  • Kit de machiaj – pentru corectarea tenului interlocutorului.
  • Clești de rufe – pentru realizarea de corecții de lumină.

Dacă vrei să înveți mai multe despre editarea video și realizarea de materiale cât mai atractive pentru privitori, îți ofer un cod gratuit, valabil până pe 31 august 2016, la platforma oneminute.video, unde găsești tutoriale ajutătoare și idei utile.

Pentru pasionații de fotografie de concert, AICI este un ebook gratuit.

În cazul în care ți s-a părut interesant acest articol despre ce poate conține geanta unui fotograf ori a unui cameraman, distribuie-l și cu prietenii.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)