Diana Mihaila - primul blogger-specialist in solutii de organizare din Romania

Consultant KonMari. Creatoarea proiectului #MareaOrganizare, un concept pentru un stil de viata echilibrat.

CONCURS GERLINEA SI NOI GAME DE PRODUSE PENTRU SLABIT SI MENTINEREA SILUETEI

12.07.2016

În această vară, Gerlinea propune noi game de substitute de masă menite a ne îmbunătăți și/sau menține silueta. Deja sună bine! Dacă vă mai spun că e în curs și o campanie cu premii de 8.500 lei, sună și mai bine!

Sursă foto: Gerlinea

Sursă foto: Gerlinea

Substitutele de masă sunt de fapt shake-uri proteice gata de băut – Fructe Exotice și Cafe Frappe – dar și batoane de slăbit cu cereale, caise și ciocolată, cu o formulă răcoritoare, de vară.

Produsele Gerlinea conţin 20% proteine, 12 vitamine şi 11 minerale şi pot înlocui o masă într-un mod echilibrat şi sănătos. Compoziţia este reglementată de normele europene în vigoare, iar efectul lor are susținerea Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA) ce a confirmat eficienţa utilizării substitutelor de masă bogate în proteine în scăderea și menținerea în greutate.

Pentru scăderea în greutate, specialiștii Gerlinea recomandă să înlocuim una-două mese pe zi cu aceste substitute.

Produsele Gerlinea sunt disponibile în lanţurile de hipermarketuri din Bucureşti şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice, în magazine naturiste, în farmacii, în cluburi de fitness și online pe shop-ul oficial.

Concurs Gerlinea

Până pe 18 septembrie 2016, orice produs Gerlinea cumpărat îți poate aduce o siluetă demnă de selfie și zeci de premii: 3 telefoane – smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur și 100 vouchere x 50 lei (pe care să le foloseşti în shop-ul oficial). Extragerea şi anunţarea câştigătorilor se va face pe 20 septembrie.

Cum poți participa?

Înscrie numărul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro si pe pagina de Facebook GerlineaRomania, prin aplicatia Gerlinea – Câștigă o siluetă de selfie.

Succes!

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.