Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

CONCURS GERLINEA SI NOI GAME DE PRODUSE PENTRU SLABIT SI MENTINEREA SILUETEI

12.07.2016

În această vară, Gerlinea propune noi game de substitute de masă menite a ne îmbunătăți și/sau menține silueta. Deja sună bine! Dacă vă mai spun că e în curs și o campanie cu premii de 8.500 lei, sună și mai bine!

Sursă foto: Gerlinea

Sursă foto: Gerlinea

Substitutele de masă sunt de fapt shake-uri proteice gata de băut – Fructe Exotice și Cafe Frappe – dar și batoane de slăbit cu cereale, caise și ciocolată, cu o formulă răcoritoare, de vară.

Produsele Gerlinea conţin 20% proteine, 12 vitamine şi 11 minerale şi pot înlocui o masă într-un mod echilibrat şi sănătos. Compoziţia este reglementată de normele europene în vigoare, iar efectul lor are susținerea Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentelor (EFSA) ce a confirmat eficienţa utilizării substitutelor de masă bogate în proteine în scăderea și menținerea în greutate.

Pentru scăderea în greutate, specialiștii Gerlinea recomandă să înlocuim una-două mese pe zi cu aceste substitute.

Produsele Gerlinea sunt disponibile în lanţurile de hipermarketuri din Bucureşti şi din ţară, la raioanele de produse BIO-dietetice, în magazine naturiste, în farmacii, în cluburi de fitness și online pe shop-ul oficial.

Concurs Gerlinea

Până pe 18 septembrie 2016, orice produs Gerlinea cumpărat îți poate aduce o siluetă demnă de selfie și zeci de premii: 3 telefoane – smartphones 4G dual sim, 30 selfie-sticks Tellur și 100 vouchere x 50 lei (pe care să le foloseşti în shop-ul oficial). Extragerea şi anunţarea câştigătorilor se va face pe 20 septembrie.

Cum poți participa?

Înscrie numărul bonului sau al facturii pe www.gerlinea.ro si pe pagina de Facebook GerlineaRomania, prin aplicatia Gerlinea – Câștigă o siluetă de selfie.

Succes!

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)