CONTACT

O vreme am fost jurnalist de business și mi-a plăcut. Televiziunea a fost pentru mine un vis pe care mi l-am împlinit. Apoi mi-am dorit să-mi explorez latura antreprenorială. Blogging-ul l-am descoperit în 2007, iar o vreme am făcut tot felul de experimente să înțeleg cum funcționează și ce înseamnă acest mod de a transmite informații și emoții. În 2012 mi-am dus planurile la nivelul următor și am trecut pe .ro.

Dacă te întrebi de ce scriu despre organizare în numeroasele sale forme, după ce am terminat Facultatea de Jurnalism, am făcut un master în comunicare și aproape un doctorat în aceeași direcție, este pentru că sunt professional organizer autorizat. Mi-am obținut certificarea la International Association of Professions Career College (IAP Career College) și sunt membru al International Association of Professional Organizers (IAPO). Suplimentar, am obținut și certificarea în metodă KonMari de triere, împăturire și stocare a lucrurilor, dar și o certificarea în Hygge, filosofia daneză pentru o viață fericită și împlinită.

Reviste, site-uri și televiziuni au prezentat deja povestea mea și mă ajută să vorbesc unui număr cât mai mare de persoane despre soluții de organizare. De asemenea, am început să susțin tot mai multe workshop-uri și sper că vom avea prilejul să ne cunoaștem și în felul acesta.

Îți mulțumesc că îmi ești aproape!

Pentru proiecte și comunicate de presă, îmi poți scrie la adresa de email contact@dianamihaila.ro.

Putem păstra legătura și pe: