Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

CONTACT

O vreme am fost jurnalist de business și mi-a plăcut. Televiziunea a fost pentru mine un vis pe care mi l-am împlinit. Apoi mi-am dorit să-mi explorez latura antreprenorială. Blogging-ul l-am descoperit în 2007, iar o vreme am făcut tot felul de experimente să înțeleg cum funcționează și ce înseamnă acest mod de a transmite informații și emoții. În 2012 mi-am dus planurile la nivelul următor și am trecut pe .ro.

Dacă te întrebi de ce scriu despre organizare în numeroasele sale forme – după ce am terminat Facultatea de Jurnalism, am făcut un master în comunicare și aproape un doctorat în aceeași direcție – este pentru că sunt professional organizer autorizat și membru al International Association of Professional Organizers (IAPO). Suplimentar, am obținut și certificarea online în celebra metodă KonMari de triere, împăturire și stocare a lucrurilor și am aprofundat, filosofia japoneză a fericirii, Ikigai și filosofia daneză pentru o viață echilibrată și împlinită, Hygge.

În toamna lui 2018 am lansat #MareaOrganizare, programul gratuit de organizare a casei în decurs de o lună, pe care l-au parcurs deja mii de persoane. Îl poți descărca și tu de AICIIar în 2019, în aprilie, sub același nume, am pus în scenă prima mare conferință-spectacol din domeniu, la care au participat peste 120 de persoane. În 14 septembrie repetăm experiență și anual, primăvara și toamna. :)


În mai 2019, grupul meu cu idei de organizare a fost recunoscut în cadrul evenimentului Facebook Women Community Leadeship Meeting, de la Varșovia.


Din această vară mă pregătesc să devin Master Professional Organizer, la finalul procesului urmând să îmi fie recunoscută și o metodă de organizare. 

Pe lângă proiectele de pe blog, în offline susțin workshop-uri pentru corporații, dar și în spații publice și în cadrul evenimentelor. Așa că sper să ne cunoaște și în felul acesta. :)

Pentru colaborări și comunicate de presă îmi poți scrie la adresa de email contact@dianamihaila.ro.


Putem păstra legătura și pe:

Pagina de Facebook

Grupul de Facebook: Idei de organizare (DianaMihaila.ro)

Pinterest

Instagram


Îți mulțumesc că îmi ești aproape!