Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

CUM POTI FACE O CAFEA CU SPUMA CA LA CARTE

30.06.2016

Nu-i așa că uneori visezi la o cafea bine făcută, cu spumă catifelată și aromă puternică, fix cum se prepară într-un shop de specialitate sau într-o cafenea cu ștaif? Dacă are și o cupă de înghețată ori un topping de fructe sau de ciocolată, deja e un adevărat răsfăț.

Dar genul ăsta de cafea-desert se face mai greu acasă, nu doar din cauză că ne lipsesc unele ingrediente, ci pentru că nu avem echipamentele necesare preparării lui. Senseo Milk Twister este un sistem modern de spumare a laptelui, ce poate prepara din 120 ml lapte două căni de cappuccino. Deci suficient pentru rutina matinală (și nu numai) a unui cuplu.

aparat de spuma de cafea

Sursă foto: Philips

Sistemul de spumare a laptelui oferă libertatea creării şi savurării acasă a unei varietăţi de reţete de cafea rece şi caldă, de la latte macchiato până la cafea cu gheaţă. Curăţarea aparatului se face ușor, fiind necesară doar clătire şi ştergere cu o cârpă uscată. Dar vă las să descoperiți mai multe informații despre acest produs AICI, dacă vă interesează. Eu voiam doar să vă spun că l-am descoperit, că e mic, că e ușor de folosit și că e bun de avut în casă sau de făcut cadou. ;)

Dacă sunteți în căutarea altor tipuri de electrocasnice, pe site-ul Philips s-ar putea să găsiți ceva care să vă intereseze.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)