Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Cum prepari in casa o solutie universala de curatenie

06.01.2017

De voie, de nevoie, mulți dintre noi am ajuns să creăm propriile soluții de curățenie. Când rămâi fără detergent lichid pentru geamuri chiar în plin proces de igienizare a casei (și în mod surprinzător se întâmplă destul de des treaba asta), trebuie să fii creativ și să te descurci cumva.

M-am uitat de multe ori în jur și am făcut combinații care mai de care mai ingenioase pentru a ieși la liman. Din toate experimentele am înțeles că oțetul te scoate dintr-un număr mare de situații murdare. :)

Din cele învățate de la mama, din cele descoperite și testate mai apoi în propria locuință am ajuns la o rețetă de soluție universală de curățenie ce mă scoate din încurcătură atunci când produsele din comerț se termină. De multe ori nici nu mai apelez la substanțe de pe piață, ci îmi fac propriul amestec ținând seama de cantitățile de mai jos.

solutie universala curatenie

Sursă: DianaMihaila.ro

Soluția asta o folosesc în special pentru geamuri, oglinzi și suprafețe din sticlă, dar merge foarte bine să șterg și gresia, faianța ori frigiderul. Își face treaba bine și prin baie și bucătărie.


Poate te-ar mai interesa să citești și:


Dacă și tu ai un truc asemănător pe care vrei să-l împărtășești, scrie-l într-un comentariu. Iar în cazul în care acest articol ți-a fost util, distribuie-l cu prietenii în orice formă dorești.

Avatar

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)