Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Curatarea si protejarea bijuteriilor PANDORA

17.01.2018

Pentru multe femei, PANDORA este un răsfăț obligatoriu. Seturi, colecții de talismane, piese individuale finisate manual, prin design-ul lor toate spun o poveste. Pentru mulți bărbați, PANDORA este cadoul ideal de oferit. Dovadă stau cozile din fața magazinelor ce se formează la fiecare sărbătoare importantă din an. :)

Pentru că și în cutia mea de bijuterii sunt câteva piese esențiale cu monograma acestui brand, m-am gândit că ar prinde bine o serie de ponturi de curățare și protejare a podoabelor noastre PANDORA. Am studiat manualul oficial cu informații despre produse și am extras de acolo ce am considerat mai important.

oferte pandora

Sursă foto: PANDORA

Curățarea bijuteriilor PANDORA

Pentru a le curăța, adaugă puțin detergent lichid în apă călduță și cu o perie cu peri moi fă mișcări circulare, ușoare pe întreaga lor suprafață. La final, clătește-le cu apă curată. Dacă murdăria este rezistentă, lasă bijuteria la înmuiat în apa cu săpun timp de 5-10 minute și apoi periază cu grijă.

În cazul în care murdăria se strânge în interiorul talismanului, pot apărea probleme de înfiletare. Pentru a evita asta, producătorul bijuteriilor recomandă curățarea lor în mod regulat.

oferte pandora

Sursă foto: PANDORA

oferte pandora

Sursă foto: PANDORA

Protejarea bijuteriilor PANDORA

Dacă vrei să te bucuri cât mai mult timp de inelele, cerceii, talismanele sau brățările tale, e recomandat să nu le porți în timpul nopții ori atunci când faci efort susținut. De asemenea, ele nu trebuie expuse la clor, chimicale sau apă sărată, deoarece riști să le mătuiești. Trebuie să eviți și contactul cu produse de machiaj, creme, parfumuri și fixativ. Producătorul mai spune că ar fi bine să ne scoatem inelele înainte de a ne spăla pe mâini.

oferte pandora

Sursă foto: PANDORA

Colectie Craciun 2016

Sursă foto: PANDORA

Dacă ți-a plăcut articolul despre curățarea și protejarea bijuteriilor PANDORA și îl consideri util, distribuie-l și cu prietenii tăi, în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)