Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Descarcă gratuit: Jurnal zilnic

14.03.2020

În perioade în care interacțiunea umană este scăzută (epidemii / pandemii, climă neprielnică, recuperare medicală / emoțională etc.) poate fi util să ținem evidența a ceea ce mâncăm, a ceea ce facem și a felului în care ne simțim. Este clar că timpul se scurge altfel decât în perioadele noastre normale. Completarea poate deveni una dintre constantele zilei, o nouă obișnuință ce se formează.

Cu toții avem nevoie de repere, iar repetarea unor acțiuni induce un sentiment de siguranță, de previzibil. Un astfel de jurnal este comparabil cu un To Do List, acel fir director ce ajută persoanele cu activitate profesională intensă să își ducă la îndeplinire sarcinile.

Să ții un jurnal este și un bun exercițiu pentru a învăța să te organizezi mai temeinic pe plan personal, având o evidență mai clară a modului în care folosești timpul și resursele la dispoziție. O evaluare la sfârșit de lună poate fi revelatoare.

Descarcă gratuit fila de jurnal în care să însemnezi mesele zilnice, activitățile tale și ale familiei, trăirile pe care le-ați avut. Recitirea filelor poate fi de folos pentru mobilizarea în momente cu nivel scăzut de energie.  Nu uita să scrii și pentru ce ai fost recunoscător/recunoscătoare în ziua respectivă. Ține nivelul de energie ridicat!

>>> Descarcă gratuit Jurnal Zilnic <<<

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. E gratuit! La fel și pe grupul cu idei de organizare. :)

Iar dacă vrei să vezi ce clipuri mai public, abonează-te la canalul meu de Youtube. De acum înainte multe articole se vor transforma în conținut video.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)