Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Ghirlanda de Craciun: Un model cu rosu si argintiu

13.12.2016

E foarte ușor să faci o ghirlandă de Crăciun. Tot ce îți trebuie este un cerc / inel din polistiren pe care îl cumperi de la orice magazin de art & hobby și câteva ornamente tematice. 

Uite, modelul pe care ți-l arăt în acest articol este făcut cu beteală, decorațiuni roșii și câteva bomboane.

Cum am procedat:

Am început prin a acoperi inelul din polistiren în întregime cu beteală. Am avut nevoie cam de 3 m. Apoi am așezat deasupra ornamentele și m-am jucat cu ele până am găsit poziția ideală (din punctul meu de vedere). Le-am fixat folosind un pistol de lipit cu silicon, dar se pot prinde și cu lipici pentru plastic. Siliconul însă este mai rezistent. La final am îndulcit la propriu designul ghirlandelor cu câteva bomboane. :)

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Recomandare:

Lucrați cu globuri din plastic. Cele din sticlă se pot sparge în timpul fixării.

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

ghirlanda decorativa

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Cât costă să faci o astfel de ghirlandă DIY?

Păi inelul de polistiren de 21-22 cm costă cam 5 lei, beteala circa 1 leu/m (deci 3 lei pentru cei 3 m folosiți aici), ornamentele sunt parte dintr-un set cu mai multe bucăți (20 mai exact) care a costat 30 de lei, iar bomboanele se vând cu 10 lei la cutii de câte 15. În linii mari nu îți trebuie mai mult de 15-20 lei pentru a face și tu una asemănătoare acasă.

Uite încă o idee de ghirlandă DIY!

Dacă ți-a plăcut modelul de ghirlandă, distribuie articolul și cu prietenii. Am făcut mai multe modele pentru Crăciunul acesta, așa că mai treci pe aici să le vezi pe toate. ;)

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)