Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

#MareaOrganizare: Saptamana 2 – Organizarea spatiilor comune casei

16.10.2018

Împreună am încheiat și cea de-a doua săptămână a programului #MareaOrganizare și sunt extrem de fericită să vă anunț că peste 1.000 de persoane sunt alături de noi!!!! Cam cât de grozavă este treaba asta? Pentru mine e fooooarte!!!

Îmi temperez entuziasmul, cel puțin în scris, pentru a face un rezumat coerent al celor 7 activității derulate.


Luni (ziua 8) – Organizarea dining-ului

Marți (ziua 9) – Organizarea cărților și a bibliotecii

Miercuri (ziua 10) – Organizarea holului

Joi (ziua 11) – Organizarea băii principale

Vineri (ziua 12) – Organizarea sertarelor din dormitoare

Sâmbătă (ziua 13) – Organizarea anexelor casei (balcon/terasă/debara/boxă/garaj)

Duminică (ziua 14) – Organizarea living-ului


Sunt sigură că după aceste 14 zile ți-ai intrat în ritm și că este tot mai simplu să duci la bun sfârșit fiecare nou proiect de organizare din calendar. Ai văzut și că sarcinile mici din cursul săptămânii ușurează substanțial sarcinile din week-end, care pe hârtie par mai solicitante, deci a doua partea a programului va trece și ea cu bine. În plus, aspectul casei s-a îmbunătățit substanțial, ceea ce nu are cum să nu îți dea elan! :)

În săptămâna 1 – Organizarea bucătăriei am prezentat tot felul de soluții pentru sertare, bufet sau cămară. În săptămâna 3 ne ocupăm de spațiile, lucrurile și activitățile copiilor, iar în a 4-a de textile și accesorii. Dacă nu ești părinte ori unele locuri din casă le ai deja ordonate, există în calendar alte 7 proiecte din care să alegi.

În cazul în care acum citești pentru prima dată despre #MareaOrganizare, să știi că data de 1 octombrie pe care o găsești în articolul introductiv este doar o convenție. Aceasta este varianta 1.0 a programului și a trebuit să stabilesc niște repere. Tu poți să începi transformarea locuinței în orice zi de luni, că doar atunci obișnuim să ne asumăm toate schimbările. :)

Înscrie-te și în grupul cu idei de organizare, unde poți cere sfaturi comunității. Îți spun din start că avem reputația de a fi veseli și politicoși! Nu uita să răspunzi la întrebările din chestionarul de aderare și apoi să faci o postare pe subiectul care te interesează cel mai tare!

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol. Zilnic, până la 10:00 AM, găsești acolo și, evident, pe blog și în grup, un articol care să te ghideze pentru a rezolva rapid și fără stres proiectul trecut la acea dată în calendar.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)