Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

O idee de aranjat masa de Craciun si Revelion

20.12.2016

O masă frumos aranjată nu este doar o formă de răsfăț, este și o formă de respect față de tine și de oaspeții tăi. Așa că efortul de a o orna, mai ales la evenimente și sărbători, merită din plin.

Un decor cu accente aurii merge în orice moment al anului, însă de Crăciun și de Revelion putem introduce câteva decorațiuni tematice, cum sunt conurile sau suportul de lumânare sub formă de brad și intrăm direct în atmosferă.

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Detaliile chiar fac diferența, iar pentru a personaliza masa nu este nevoie de un buget foarte mare. Uite, spre exemplu, la TATI, brand franțuzesc renumit pentru gama largă de produse cu prețuri ce se învârt în jurul a 10 euro, am găsit accentele necesare pentru zilele festive ale lunii decembrie.

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Dacă vrei să recreezi 1 la 1 acest table setting te costă cam 60 lei de persoană. Uite, spre exemplu, farfuria aurie suport este 18,90 lei, cea de sticlă 8,90 și cea albă, de aperitiv, 13,90 lei. Bradul decorativ, elementul vedetă al acestei scheme de aranjare a mesei costă 8,90 lei. Tacâmurile – ”pata” de roșu a aranjamentului – paharele, lumânările și conurile vin în cutii de mai multe bucăți și pot fi folosite pentru a orna masa pentru 4, 6 sau chiar mai multe persoane.

În România, TATI a deschis recent primul său magazin în Veranda Mall, centru comercial din zona Obor, din București.

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum aranjăm masa de sărbători distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

Sărbători cu bine să avem!

#TATI #TATIromania #TATIdecoratiuni

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)