Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

PANDORA Shine, selectia mea de bijuterii editie limitata

27.03.2018

Nu știu cum ești tu, dar mie îmi place să îmi fac planuri! Nu îmi ies de fiecare dată, dar mă ajută să am mereu ceva la care să mă gândesc. Din toată povestea cu organizarea am învățat cât de importantă este planificarea pentru o bună gestionare a timpului, bunurilor și resurselor.

Sunt client PANDORA de câțiva ani deja, iar colecția mea curentă este destul de însemnată. Probabil că și a ta! Dacă ești fană a brandului, dar totuși nu vrei să porți chiar ce poartă toată lumea, te poți orienta către colecțiile în ediție limitată, așa cum este PANDORA Shine, realizată din argint 925 placat cu aur.

Eu nu m-am decis încă ce bijuterie finisată manual s-ar putea alătura colecție, dar am făcut o selecție cu cele care mi-au plăcut. E un prim pas spre o decizie asumată! Sper să te inspire și pe tine.

Acum ceva timp am scris și un articol despre cum îți cureți și protejezi bijuteriile PANDORA și mă gândesc că îți poate fi util indiferent de colecția din care fac parte inelele, brățările, cerceii sau colierele tale.

Îți recomand și un mic ghid de făcut cumpărături eficient, inclusiv 3 propuneri video de cadouri pentru Paște.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)