Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Pantofii sunt intotdeauna o idee buna

22.12.2016

De Sărbători e musai să te înnoiești. Așa e datina! Dacă se poate să ai și ceva roșu, cu atât mai bine. Știu de la părinți și de la bunici că încă din Ajun de Crăciun și până la Anul Nou e bine să porți ceva nou. Nu același lucru timp de o săptămână și nici ceva diferit în fiecare zi :) Nu am informații despre o asemenea interpretarea a tradiției. Dar undeva în toate aceste zile, mai ales de Revelion, se impune o haină nouă sau un rând de încălțări.

De pantofi se zice că e bine să îi ai noi pe final de an pentru a te purta sănătos în cel ce vine. Nu a demonstrat nimeni științific treaba asta, dar dacă-i obicei și se poate, de ce nu. Cred că multe femei sunt de acord cu treaba asta. :)

colecția Il Passo Essential

Sursă foto: Il Passo

Ce încălțări putem să ne luăm

Acum dacă am deschis subiectul pantofi, să vedem și ce variante sunt.

Nr. 1

Pentru că este iarnă cizmele sunt strict necesare. Dacă mai și ninge și e polei, sunt bune cele cu talpă antiderapantă și toc gros (mic sau mare). Orice model ar fi e bine să fie îmblănit sau cu o dublură care să facă încălțările călduroase și impermeabile.

Nr. 2

Dacă vrem ceva practic atunci ne putem orienta către o pereche de botine sau de bocanci. Uite aici o selecție interesantă de încălțăminte din piele pentru femei. Sunt ușor de purtat mai ales atunci când în partea de sus a corpului ai o mulțime de haine care te acoperă. Imaginează-ți cum ar fi să te chinui să tragi de carâmbul cizmei.

Nr. 3

La final de an sigur mergem cel puțin la o petrecere și pentru asta avem nevoie de pantofi. Poate chiar de unii ca aceștia. Se potrivesc la acea ținută atent gândită pentru trecerea dintre ani, că doar cum îl începi așa îl duci până la final. Tot tradiția zice! :)

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)