Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

#PEGASDOR, O CAMPANIE GLOBALA CE ADUCE ROMANILOR DIN DIASPORA LUCRURI SI GUSTURI DE ACASA. INSCRIE-TE!

16.07.2016

Dorul de casă există! Îl simți și dacă pleci într-o vacanță prelungită. Nu știu de ce, dar într-un mod inexplicabil ți se face dor de cana ta de cafea, de mâncarea ta preferată, de mirosul florilor de pe stradă, de corcodușele din copacul din curtea bunicilor… Să nu mai pomenim de oamenii dragi… Iar toate astea nu le poți cumpăra de niciunde!

Pentru a mai potoli un pic din dorul de casă, Pegas îi provoacă pe toți cei care locuiesc astăzi în afara granițelor țării să se înscrie până pe 15 august în campania #PegasDor. De ce? Pentru că astfel trei dintre ei pot primi la ușă acel lucru de care le este cel mai dor de acasă, fie că e vorba despre o jucărie de când erau mici, de un album foto sau de mâncarea preferată gătită de mama. Împreună cu coletul solicitat, câștigătorii vor primi și câte o bicicletă Pegas, simbolul copilăriei copilului român.

#pegasdor

Sursă foto: Pegas

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie în campania globală Pegas?

#1 Filmează-te lângă un obiectiv-emblemă din orașul în care trăiești (nu mai mult de un minut).

#2 Prezintă-te.

#3 Spune de ce lucru îți este cel mai dor din România.

#4 Încarcă filmul de maxim 60 secunde pe www.pegasdor.ro sau pe Instagram, cu hashtag-ul #pegasdor.

Distribuie articolul către prietenii tăi din diasporă și datorită ție pot primi oriunde în lume lucruri de care le este dor de acasă!

#PegasDor

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)