Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Recomandari de produse pentru amenajarea gradinilor

17.05.2017

E o încântare să petreci timp în curte în zilele cu soare, indiferent de sezon. Iar cum acum avem în față doar luni cu temperaturi ridicate, se cade să ne gândim la amenajarea grabnică a spațiilor exterioare.

Mulți avem senzația că dacă grădina nu este una întinsă, de te pierzi cu privirea prin ea, opțiunile sunt limitate. Dar, ca și la interior, nu este vorba întotdeauna despre suprafață, cât este despre utilizarea sa într-o manieră eficientă. Așa că am aruncat o privire pe site-ul Praktiker România și am ales de acolo ce-am crezut că s-ar potrivi și într-o curte mare și-ntr-una mai mică. Asta după ce am făcut o listă pretabilă pentru aproape orice balcon.

Îți las mai jos toate linkurile către produse. Pe unele le poți comanda online, însă pentru flori, arbuști și plante decorative sigur trebuie să mergi în magazin. Și asta e bine pentru că sunt cu mult mai multe articole acolo decât pe site.

Pentru a avea o curte frumoasă și îngrijită, de la Praktiker mai poți cumpăra greblă, cu 19,99 lei, foarfecă telescopică, cu 109,90 lei, mașini de tuns iarba, de la 159,90 lei, plantator de bulbi sau pomi fructiferi, la 7,99 lei.

Nu uita:

O grădină curată este o grădină frumoasă. Așa că strânge frunzele uscate, toaletează copacii și sădește flori și arbuști noi pentru a împrospăta întreaga curte.


Poate ți-ar mai plăcea să citești și:


*Prețurile produselor recomandate sunt valabile la momentul scrierii acestui articol. De-a lungul timpului ele pot fi parte din diferite campanii sau pot fi scoase de pe site și de la raft la finalizarea stocurilor.  

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l cu prietenii în orice formă dorești.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)