Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

REDUCERI DE VARA LA IL PASSO

12.07.2016

Dacă vrem să ne completăm garderoba, campaniile de reduceri sunt un bun moment pentru a face asta. Banii economisiți îi putem investi într-un hobby, într-o cină în oraș sau poate chiar într-o escapadă de weekend.

Până la începutul toamnei, la Il Passo multe perechi de pantofi, genții și accesorii au prețuri speciale. Iată câteva modele de încălțări.

reduceri Il Passo

Sursă foto: Il Passo

În categoria produselor cu preț redus găsim peste 300 de articole cu reduceri de până la 40%, de la balerini și pantofi cu toc, până la adidași. Se remarcă imprimeurile florale, aplicațiile și pastelurile.

Reduceri și la articolele pentru bărbați

Brandul pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru bărbați, în care accentul cade în principal tot pe stilul sport-casual. Pantofii de tip sneakers, în combinații de culori și materiale sunt potriviți atât la ținute elegante, cât și la cele ușoare, de vară.

Avatar

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)