Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

REDUCERI DE VARA LA IL PASSO

12.07.2016

Dacă vrem să ne completăm garderoba, campaniile de reduceri sunt un bun moment pentru a face asta. Banii economisiți îi putem investi într-un hobby, într-o cină în oraș sau poate chiar într-o escapadă de weekend.

Până la începutul toamnei, la Il Passo multe perechi de pantofi, genții și accesorii au prețuri speciale. Iată câteva modele de încălțări.

reduceri Il Passo

Sursă foto: Il Passo

În categoria produselor cu preț redus găsim peste 300 de articole cu reduceri de până la 40%, de la balerini și pantofi cu toc, până la adidași. Se remarcă imprimeurile florale, aplicațiile și pastelurile.

Reduceri și la articolele pentru bărbați

Brandul pune la dispoziție o gamă variată de produse pentru bărbați, în care accentul cade în principal tot pe stilul sport-casual. Pantofii de tip sneakers, în combinații de culori și materiale sunt potriviți atât la ținute elegante, cât și la cele ușoare, de vară.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)