Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

S-a deschis targul de Craciun de la Hornbach

31.10.2016

Pentru al nouălea an consecutiv, Hornbach, unul din principalii retaileri de pe piața locală de bricolaj (DIY), lansează o secțiune specială dedicată sărbătorilor de iarnă.

În acest an, 150 mp din departamentul de grădină sunt transformați în târg de Crăciun în toate din cele șase magazine din București și în țară. Culorile sezonului 2016 sunt roșu, alb și argintiu.

Targ de Craciun Hornbach

Sursă foto: Hornbach

Ce găsim la raft?

Circa 200 de modele de instalații de diverse dimensiuni, forme și culori, majoritatea cu LED, peste 50 de sortimente de globuri de sticlă și zeci de modele de lumânări simple sau parfumate. La acestea se adaugă articole de iluminat și ornamente pentru exterior.

„Este pentru al doilea an consecutiv în care comercializăm globuri de sticlă, pictate manual de către furnizori locali care știu cel mai bine care sunt modelele tradiționale îndrăgite de români.” -Mugurel – Horia Rusu, country manager Hornbach România

Pe prima poziție în topul celor mai cerute produse se află articolele de iluminat, fie că sunt pentru interior sau exterior. Acestea sunt urmate de brazi şi de globuri.

La fel de bine primite sunt şi produsele marca Hornbach, cele pe care clienţii nu le pot găsi în alte locaţii. De altfel, peste 80% din articolele din gama de Crăciun sunt furnizate de către colaboratori externi şi sunt produse pentru magazinele companiei.

Ca în fiecare an, Hornbach va organiza în perioada sărbătorilor de iarnă şi activităţi speciale pentru copii.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)