Diana Mihaila - Master Professional Organizer

Primul blogger-specialist in soluții de organizare din Romania. #MareaOrganizare.

Sondaj ”Inventar personal”. Câte lucruri deținem și cum ne organizăm

04.03.2020

Am nevoie de 2 minute din timpul tău!

Îți mulțumesc în avans și îți spun că răspunsurile colectate mă vor ajuta să înțeleg mai bine ce înseamnă pentru respondenți organizarea, cum sunt cel mai adesea compartimentate piesele de mobilier și care este volumul mediu de bunuri ce trebuie gestionat.

Nu trebuie să introduci adresa de email, numele și prenumele

Participarea la acest sondaj este complet anonimă. Eu nu știu cine ești, dar tu știi cine sunt eu. Însă, de vreme ce ești aici, avem ceva în comun: pasiunea pentru organizare! :)

>>>Click AICI pentru a completa CHESTIONARUL<<<

În sondaj sunt câteva întrebări referitoare la segmentul de vârstă sau la orașul în care locuiești cu scopul de a vedea statistic de unde vin cele mai multe răspunsuri. Acest chestionar este promovat la nivel național.

De ce fac un astfel de sondaj?

  1. Sunt specialist în soluții de organizare certificat din anul 2017 de International Association of Professional Organizers (IAPO), primul din România.
  2. În 2019 am creat o metodă de organizare validată de IAPO în procesul de certificare ca Master Organizer.
  3. Dețin o Diplomă Business în organizare și eliminarea surplusului de la Association of Professional Decluttering and Organizing, UK
  4. Am o specializare în time management de la International Business Management Institute, Germania

Iar acestea sunt cele mai recente, căci în trecut m-am specializat și în metoda KonMari și în metoda canadiană și am aprofundat concepte precum Hygge (specific țărilor nordice), Feng Shui și Ikigai (specifice culturii asiatice).

În secțiunea Resurse Gratuite găsești cele două programe online create (de organizare și declutter), dar și o listă lungă de articole suport. Toate GRATUITE! Noile date mă vor ajuta să îmbunătățesc aceste programe și informații.

Acesta nu este primul sondaj pe care îl realizez. În 2018 am vrut să aflu cum se organizează românii acasă, la birou și în viața de zi cu zi.

Îmi mulțumesc mult pentru timpul alocat citirii acestor rânduri și completării chestionarului. Îți mai las o dată link către Formular AICI. Rezultatele vor fi publicate pe blog.

Dacă îți place ceea ce scriu, urmărește-mă și pe rețelele de socializare, distribuie și comentează la articolele mele. Un feedback constructiv nu a făcut niciodată rău nimănui. :)